Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 02. februar
Karaoke Paradise
Fredag 03. februar
Karaoke Paradise
Lørdag 04. februar
Karaoke Paradise
Søndag 05. februar
Karaoke Paradise
Tirsdag 07. februar
Karaoke Paradise
Onsdag 08. februar
Karaoke Paradise
Karaoke Paradise

Karaoke Paradise

Finnerne er ikke kendt som de mest udadvendte mennesker i verden. Men når der først bliver hældt mønter i jukeboxen og fyret op for karaoke-maskinen får piben en anden lyd! Måske netop derfor er karaoke-kulturen uventet slået igennem i det kolde nord, hvor folk varmer sig med pop-klassikere i hinandens selskab.

‘Der er mange ensomme mennesker i Finland. Men når man synger, er der altid nogen, der kommer op og snakker,’ som en af dem siger undervejs i Einari Pakkenens hjertevarme og finurlige feelgood-film, hvor et elskværdigt karaktergalleri af ensomme sjæle finder selskab og trøst foran mikrofonen.

Som en fjern, finsk fætter til ‘Kandis for Livet’ balancerer filmen fornemt mellem det tragikomiske og sødt sentimentale i sit portræt af de syngende finner. Man skal være lavet af sten for ikke at blive revet med - og for ikke at få lyst til selv at stille sig op og synge med!