Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lupin III: Cagliostros Borg
Lupin III: Cagliostros Borg

Lupin III: Cagliostros Borg

I forbindelse med karrierens største og allersidste kup støder mestertyven Lupin III på uforudsete forhindringer. De stjålne kontanter fra et nationalt kasino viser sig at være mesterforfalskninger!

Lupin vil have hævn og sætter sammen med sin tro følgesvend Jigen kurs mod det fjerntliggende lille rige Cagliostro. Men ikke alt går som planlagt. De to møder Clarisse, en prinsesse i nød, der - imod sin vilje – skal giftes med den skumle grev Cagliostro.

Det bliver ikke nogen nem sag at redde hende, for Lupin og Jigen skal – godt hjulpet af Lupins uforudsigelige ekskæreste Fujiko og samuraikrigeren Goemon – kæmpe sig vej igennem borgen med de mange fælder, en dødbringende fangekælder og en hær af professionelle snigmordere!

Lykkes det Lupin at redde prinsessen, holde sig ude af kløerne på sin gamle fjende inspektør Zenigata og finde den skjulte skat på Cagliostros borg?