Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 06. juni
Wicked Little Letters
Der er max plads til 14 barnevogne - book gratis barnevognsplads(er) med dine billetter. Kom i god tid, da der kan være kø ved elevatoren.
Lørdag 08. juni
Wicked Little Letters
Chick Flick er Valby Kino’s tilbud specielt rettet mod Chicks, en god aften ude med veninderne. Til eventet er der film, konkurrencer, forfriskningerne og snack. Billetprisen er inkl. forfriskninger, snack og konkurrence. Eventet starter kl. 15.30 og film
Torsdag 13. juni
Wicked Little Letters
Forestilling kl. 12. Efterfølgende kaffe og 1 styk kage med i prisen. I alt 80 kr
BabyBio
Kino og Kage
Chick Flicks
Wicked Little Letters

Wicked Little Letters

Da indbyggerne i den lille landsby Little Hampton - inklusiv den meget konservative Edith - ud af det blå begynder at modtage små modbydelige breve med posten, falder mistanken straks på den viltre Rose.

Brevene er skandaløse og med et sprogbrug, som selv den værste havnearbejder ville modsætte sig. Et sprogbrug som imidlertid sagtens kunne tillægges Rose, men er det nu også hende, der står bag?

Sladderen løber stærkt i den lille by, men da Rose pludselig risikerer at miste forældreretten over sin lille datter, beslutter en gruppe kvinder sig for at opklare mysteriet om afsenderen bag de mystiske breve.