Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


"25-års jubilæumsvisning af 'The X-Files: Fight the Future' + LIVE talk"
Event

"25-års jubilæumsvisning af 'The X-Files: Fight the Future' + LIVE talk"

I 2023 kan filmen 'The X-Files', blandt fans også kendt som 'Fight the Future', fejre sit 25-års jubilæum! I den anledning står Valby kino og podcasten "Sammensværgelsen - en dansk X-Files podcast" bag en særvisning på det store lærred denne sommer.

Vi skal spole tiden tilbage til 1998. Science fiction-serien 'The X-Files' er på sit højeste. Mange millioner ser med hver uge, serien dyrkes af fans over hele verden og de to hovedroller, David Duchovny (Mulder) og Gillian Anderson (Scully) er blevet kultdyrkede idoler.

Kort tid efter seriens 5. sæson rykker 'The X-Files' op på det store lærred, hvor der bliver skuret op på alle parametre - både når det kommer til de store billeder og den bombastiske musik, men også historien, hvor konspirationer, aliens, eksplosioner og meget mere venter.

Det bliver en stor aften i X-Files-tegn, hvor vi efter særvisningen fortsætter med en LIVE diskussion af filmen med X-Files-podcasten 'Sammensværglesen', filmnørd og X-Files-fan Stine Teglgaard og manuskriptforfatter Emil Millang. Man kan også glæde sig til en X-Files quiz og andre overraskelser på aftenen.

'The X-Files: Fight the Future' følger Mulder og Scully, da de kommer på sporet af en regeringskonspiration, der involverer nogle udenjordiske gæster, der har planer om at kolonisere jorden.
Er man X-Files-fan kan man glæde sig til masser af seriens ikoniske trademarks samlet i en kæmpefilm på to timer, og er man helt ny til universet, ja, så venter der sig en oplevelse af de her særlige denne sommeraften i Valby kino.