Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 08. december
Ønskebarn
Der er max plads til 14 barnevogne - book gratis barnevognsplads(er) med dine billetter
Fredag 09. december
Ønskebarn
Lørdag 10. december
Ønskebarn
Søndag 11. december
Ønskebarn
Tirsdag 13. december
Ønskebarn
Onsdag 14. december
Ønskebarn
BabyBio
Ønskebarn

Ønskebarn

Den 36-årige Hannah er en dygtig og anerkendt fertilitetslæge på Venus privatklinik, hvor hun dagligt hjælper barnløse par med at indfri deres største ønske om at få deres eget barn. Men Hannah kæmper selv med ufrivillig barnløshed og udfordres af skæbnens uretfærdighed, da hun helt tilfældigt møder den tiårige ældre karrierekvinde Gry, i et sårbart øjeblik hvor Hannah igen må indse, at endnu en graviditet er mislykket.

I modsætning til Hannah er Gry stadig fertil trods sin alder. Gry og hendes mand har drømmen om at fuldende deres familieliv med et barn og trods sine betænkeligheder og lovregler om aldersgrænse på behandling af kvinder over 46 år lader Hannah sig overtale til at hjælpe parret.

I hemmelighed indleder Hannah de første undersøgelser og behandlinger, men det forpurres da hendes klinikchef opdager, hvad Hannah har gang i, og hun må stoppe behandlingen af Gry. Men ét af Grys befrugtede æg synes at være modstandsdygtigt og stærkt. Fristelsen er stor og længslen efter selv at bære et barn er større. Hvor langt tør hun gå?

ØNSKEBARN er en film om når længsel, jalousi, afmagt og besættelse sætter etik og moral ud af spil.