Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 10. oktober
Holy Spider
Torsdag 13. oktober
Lørdag 15. oktober
Holy Spider
Søndag 16. oktober
Holy Spider
Mandag 17. oktober
Holy Spider
Tirsdag 18. oktober
Holy Spider
Onsdag 19. oktober
Holy Spider
Fredag 21. oktober
Holy Spider
Lørdag 22. oktober
Holy Spider
Søndag 23. oktober
Holy Spider
Onsdag 26. oktober
Holy Spider
Forpremiere
Holy Spider

Holy Spider

Ali Abbasis opfølger til den sensationelle 'Grænse' var udvalgt til at konkurrere om Guldpalmen i Cannes - og er ikke mindre opsigtsvækkende. ’Holy Spider’ er en overmåde velinstrueret, nervepirrende thriller (i ånden fra David Finchers 'Zodiac'), der giver et inciterende indblik i det iranske samfund - socialt som religiøst.

Filmen følger den kvindelige journalist Rahimi, der rejser til den hellige iranske by Mashhad for at efterforske en seriemorder, som går målrettet efter byens prostituerede. Efterhånden som Rahimi kommer tættere på morderens identitet, bliver udsigten til at opnå retfærdighed sværere, for morderen har stille og roligt opbygget heltestatus i store dele af offentligheden.

'Holy Spider' er baseret på den sande historie om 'edderkoppemorderen' Saeed Hanaeid, der påberåbte sig at være på en guddommelig mission, da han i årene 2000 og 2001 dræbte 16 prostituerede i Irans mest fundamentalistiske by.