Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 19. november
Moviebox aften 2: John Candy Special
Event
Moviebox aften 2: John Candy Special

Moviebox aften 2: John Candy Special

Valby Kino inviterer til 80’er film hyggeaften med filmpodcasten Moviebox!

Kom og oplev to af 80’ernes bedste og varmeste komedier på det store lærred på en efterårsaften, hvor vinteren banker på døren.

Aftenens program består af filmene "Uncle Buck" og "Planes, Trains and Automobiles", der begge har den altid skønne John Candy i hovedrollerne og som er instrueret af 80’er film mesteren John Hughes. Derudover vil du se kendte ansigter som Macaulay Culkin (Home Alone) og Steve Martin (der netop er aktuel med Only Murders in the Building). Begge film vises på dvd og med dansk tekst.

Vi starter aftenen med et lille introinterview med Sonny Lahey fra Moviebox, en podcast om dengang vi gik ned i videobutikken og fandt guld (og nogle gange bras). Sonny har en dyb kærlighed til filmene fra hans ungdom og arbejder til daglig som stemmeskuespiller og stemmeinstruktør. Han har dubbet mange tv-serier og film og er pt aktuel med Lightyear filmen.

Der vil være en lille pause mellem filmene, hvor vi serverer en drikkevare og lidt snacks. Siden vi elsker film og ved at det at snakke om filmen er halvdelen af hyggen, vil det være muligt at blive hængende efter filmene i vores sofaer og nyde en øl eller sodavand og dele dine tanker.