Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Torsdag 28. september
Innocence
Fredag 29. september
Innocence
Søndag 01. oktober
Innocence
Onsdag 04. oktober
Innocence
Torsdag 05. oktober
Innocence
Søndag 08. oktober
Innocence
Innocence

Innocence

Hvornår bliver propaganda til sandhed? Og hvem betaler prisen? Den herboende og Oscar-nominerede filmskaber Guy Davidi (‘5 Broken Cameras’) dekonstruerer de patriotiske myter i dokumentaren ‘Innocence,’ der tager udgangspunkt i Israels værnepligtssystem. Det er en gribende og poetisk hyldest til de unge liv, der endte alt for tidligt, og en knivskarp analyse af propagandaens mange ansigter.

Der er tre års obligatorisk værnepligt for mænd og knap to år for kvinder i den israelske hær. Alle skal i trøjen, så det er altafgørende, at både de unge og deres familier kan se en mening med den hårde træning – og det er det bare ikke alle, der kan. ‘Innocence’ er dedikeret til de unge, der aldrig kom tilbage fra det både fysisk og mentalt opslidende kaserneliv. Fra rekrutteringsvideoer til de patriotiske historier, som familier fortæller hinanden henover middagsbordet.

Dokumentaren er produceret af Sigrid Dyekjær, som tidligere har produceret den Oscar-nominerede The Cave.