Vi har valgt at følge myndighedernes opfordring til at vi danskere undgår at forsamles i større antal. Biografen holder derfor lukket indtil andet forlyder her på hjemmesiden. For at læse mere klik da her...
Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640

DOX 2020
CPH:DOX 2020 18. - 29. marts 2020 i Valby Kino - vi har flere livetransmissioner og besøg af spændende gæster. Køb billetter ved at klikke på titlerne herunder:

DOX 2020: TOVE I STYKKER
18/3 Det bliver virkelig en aften i Tove Ditlevsens tegn, og efter filmen stiller vi om til live-transmitteret debat fra Aveny T - med bl.a. Dy Plambeck, der er kendt som Ditlevsen-elsker samt anmelderrost forfatter.

DOX 2020: MAKING WAVES: THE ART OF CINEMATIC SOUND
23/3 med besøg af lyddesigner Andreas Kongsgaard, der fortæller om sit arbejde med lyd til dokumentarfilm.

DOX 2020: IHuman
23/3 Efter dokumentaren er der et direkte Skype-interview fra Rusland med den verdenskendte whistleblower og aktivist Edward Snowden og viden- og tech-korrespondent i DR Henrik Moltke. Derefter skifter vi over til en paneldebat mellem Snowdens advokat Ben Wizner, filmens instruktør Tonje Hessen Schei og Ph.d. og professor ved DTU Compute samt AI-ekspert Thomas Bolander.

DOX 2020: MARGARET ATWOOD: A WORD AFTER A WORD AFTER A WORD IS POWER.
25/3 I samarbejde med Den Sorte Diamant livestreamer vi efter filmen samtale mellem Bo Green Jensen, en af de danske forfattere og filmkritikere, som er inspireret af Atwood's forfatterskab og Lise Bach Hansen, der til dagligt leder International Forfatterscene i Den Sorte Diamant.


DOX 2020: VINTERREJSE
28/3 Gunnar Wille interviewer filmens instruktør Anders Østergaard.