Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640

Børnefilmklub 2020/2021Valby Kino Børnefilmklub 2020/2021
Børnefilmklubben er for børn fra 7 år og deres voksne og koster 240 kr/6 film + Kaptajn Bimse som vi måtte aflyse i sidste sæson pga. COVID

Denne sæson er anderledes end de forrige. Pga. COVID19 må vi kun være 37 gæster i salen. Det giver os nogle begrænsninger økonomisk, så vi har valgt i år at gennemføre filmklubben med filmforedrag af Gunnar Wille, der viser film og klip, mens hans underholder om metoder mm.

Den næste sæson i Børnefilmklubben handler om humor, musik og tegnefilm. Nu trænger vi til at more os. Gunnar Wille vil præsentere os for de største navne, give os eksempler på korte eg lange film og fortælle om denne del af filmens historie. Vi skal møde Gøg & Gokke, Tom & Jerry, Walt Disney, Droopy, Vi kommer til at se hele Kaptajn Bimse med besøg af instruktørerne og vi skal også se hele The Beatles' "Yellow Submarine" og meget andet.

Velkommen til ;)Program for 2020/2021:

Børnefilmklubben efterår 2020/21

27/9
Gø og Gokke. Som sagt vi skal more os. Vi skal se Gø & Gokke som flyttemænd, som hårdt arbejdende snedkere og meget andet. De var store i 1930’erne og de er stadig morsomme på deres noget voldsomme og vanvittige måde.

25/10 - 2020
Tegnefilm 1. Tom & Jerry MF. Og så er det tegnefilm og nogle ganske særlige tegnefilm fra tegnefilmens barndom i USA. Der sker noget specielt i den her periode hvor en række skæve og sære tegnere leger med mediet på den mest utrolige måde. Vi skal høre om Hanna & Barbera og Tex Avary, som er de store instruktører der skabte disse fantastiske film.

22/11- 2020
Kaptain Bimse. Dette arrangement var med i sidste års program men blev coronaudsat. En herlig animeret og dansk film om en eventyrlig rejse gennem fantastiske verdener hvor hovedpersonen Anna får hjælp af Kaptain Bimse og Goggeletten til at hente Sophie, der er glemt i familiens sommerhus. Vi får besøg af instruktørerne Thomas Borch og Kirsten Skytte som fortæller om hvordan de har lavet filmen. Og det er ikke kedeligt.

24/1
Tegnefilm 2. Og så er der de store og eksperimenterende tegnefilm hvor musik og animation smelter sammen til utrolige og fantastiske film. Vi kommer lidt rundt og ser citater fra forskelligt, så det ikke bliver for anstrengende. Men det er vigtigt at se disse film for at kunne forstå tegnefilmens historie.

21/2
Tegnefilm 3. Vi har om nogle af de spændende tegnefilmsinstruktører der skabet en række af karakterer som stadig lever og har det godt. Men der er en instruktør som overgår dem alle, Walt Disney, så han skal have et program for sig selv. Vi skal høre hans fantastiske historie og høre om alt det han har skabt og om den uvurderlige betydning han har haft for filmens udvikling.

21/3
Yellow Submarine. Og så er der The Beatles og deres univers. De skrev og spillede en masse musik, men der kom også en stor tegnefilm ud af det. Det er en speciel film som bevæger sig ud i sære universer. Men den er en af milepælene i tegnefilmens historie og den skal man bare se.

25/4
Og tilsidst skal vi igen høre om fortællingens struktur. Den bliver gennemgået og gennemtygget og serveret med de fedeste filmeksempler, så det bliver ikke kedeligt overhovedet. Og også her er det kun sjov og ballade, så kom og vær med til endnu en vinter med Valby Kinos Børnefilmklub.


Køb dit medlemsskab her:
https://www.valbykino.dk/OrderMovieBundleInfo.aspx?showid=2070916

Der skal købes medlemsskab pr person. Pris 240 kr.

Kontakt:
Valby Kino Børnefilmklub
borneklub@valbykino.dk

På Facebook:
https://www.facebook.com/valbykinobornefilmklub

Børnefilmklubben bestyres af:
Anita Dam Johannsen & Gunnar Wille