Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640
Filtrer visningen:

lørdag 28. november

Børnebiffen - Fra 3 år


Ø

Brandmand Sam - Klar til action!


Malous Jul


Julemandens datter 2: Kong Vinters Krystal


Far Til Fire og Vikingerne


Familien Bigfoot


Croods - En ny tid


F

Harry Potter - Flammernes pokal


E

Søstrene Gusmaos Usynlige Liv


Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


TTT

Mank


Herself


Druk - TEKSTET VERSION


T

Saint Maud


  lørdag 28. november

  0t 30min

  Ikke vurderet

  Børnebiffen - Fra 3 år

  10:00
  Ø - Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Ø
  En række kortfilm, nøje udvalgt til de mindste biografgængere.
  Biografpremiere: Mandag 1. juli
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 00:30
  Censur: Ikke vurderet

  1t 02min

  Ikke vurderet

  Brandmand Sam - Klar til action!

  10:05
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Da en brændende olietankvogn kommer ud af kontrol og har retning mod Pontypandy, udfører Brandmand Sam en dristig redningsaktion.

  Mandy og Sarah filmer indsatsen til deres hjemmeside, og klippet af Sams heltemod går viralt. Don Forhammer, en stor Hollywood-filmmogul, ser klippet og insisterer på at få Sam med i sin næste film.

  Uheldigvis for Sam ønsker hans medspiller, Hollywood-skuespilleren Flex Dexter, ikke at dele successen med nogen og skyr ingen midler for at skubbe Brandmand Sam ud af billedet...
  Biografpremiere: Torsdag 25. juni
  Instruktion: Gary Andrews, Clint Butler
  Skuespillere: Danske stemmer: Lars Mikkelsen, Peter Zhelder, Nis Bank-Mikkelsen, Thorbjørn Hummel m.fl.
  Spilletid: 01:02
  Censur: Ikke vurderet

  1t 28min

  Anbefalet over 7 år

  Malous Jul

  10:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  MALOU kommer i familiepleje hos juleglade BIBI og LEIF på den lille ø, Lunø. Stemningen er mildt sagt presset; Malou hader både julen, øen og plejeforældrene. Tingene bliver ikke nemmere, da Malou opdager den hidsige gårdnisse NILS, der vil gøre alt for at få Malou smidt væk fra øen igen. De aftaler en nisse-ed om, at Malou skal lave så meget ballade som muligt. Men da Malou for første gang oplever, at blive både set og omfavnet af Bibi og Leif, indser hun, at hun alligevel gerne vil blive på øen. Men pagten med nissen kan ikke ændres. Med en sur nisse i hælene, skal Malou nu overbevise sin nye plejefamilie om, at de kan stole på hende. Ikke nogen nem opgave når den lille nisse viser sig at være både livsfarlig og et rigtigt grødhoved.

  MALOUS JUL er instrueret af Claus Bjerre, som tidligere har stået bag seks af de bedst sælgende FAR TIL FIRE-film. Manuskriptet er skrevet af Claus Bjerre og Frederik Meldal Nørgaard.

  MALOUS JUL produceres med støtte fra Det Danske Filminstitut og Den Vestdanske Filmpulje i samarbejde med TV 2 Danmark. Filmen distribueres af Angel Films.
  Biografpremiere: Torsdag 19. november
  Instruktion: Claus Bjerre
  Skuespillere: Karla My Nordquist, Lars Ranthe, Ulver Skuli Abildgaard, Jytte Kvinesdal, Sofie Stougaard, m.fl.
  Spilletid: 01:28
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 31min

  Anbefalet over 7 år

  Julemandens datter 2: Kong Vinters Krystal

  11:00
  Sal 3
  13:15
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Lucia bor i Grønland med sin far Julemanden og sin mor Claudia. Lucia er den første pige nogensinde på Den Internationale Julemandsskole. Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og nu er selve julen i fare for alle verdens børn.

  Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Men da de leder efter den rigtige tyv, kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt.

  Nu er det op til de to bedste venner at finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.
  Biografpremiere: Torsdag 12. november
  Instruktion: Christian Dyekjær
  Skuespillere: Dan Boie, Anders Hove, Henning Jensen, m.fl.
  Spilletid: 01:31
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 26min

  Tilladt for alle

  Far Til Fire og Vikingerne

  11:25
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I ”Far til fire og Vikingerne” er den ellers så sammentømrede familie i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel.

  Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene.

  Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!
  Biografpremiere: Torsdag 1. oktober
  Instruktion: Martin Miehe-Renard
  Skuespillere: Martin Brygmann, Thomas Bo Larsen, Elton Rokahaim Møller, m.fl.
  Spilletid: 01:26
  Censur: Tilladt for alle

  1t 29min

  Anbefalet over 7 år

  Familien Bigfoot

  12:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie.

  Nu hvor Bigfoot er blevet berømt, ønsker han at bruge sin berømmelse til noget positivt. Så da firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, tager Bigfoot af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur.

  Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne.
  Biografpremiere: Torsdag 8. oktober
  Instruktion: Jeremy Degruson, Ben Stassen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:29
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 35min

  Anbefalet over 7 år

  Croods - En ny tid

  13:30
  F - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  F
  Familien Croods har overlevet alskens farer og katastrofer, alt lige fra livsfarlige, forhistoriske dyr og at deres datter blev smaskforelsket i en ny kæreste. Men nu står de over for en ny udfordring, der vil ryste deres lille flok i dens grundvold og få dem til at genoverveje alt, hvad de har troet på: en anden familie.

  Familien Croods skal finde et nyt sted at leve. Så verdens første forhistoriske familie begiver sig ud i verden på jagt efter et mere sikkert sted at bo. Da de finder et idyllisk, indhegnet paradis, der opfylder alle deres behov, tror de, at alle deres problemer er løst ... bortset fra én ting.

  Der bor nemlig allerede en anden familie: Bedrested (med tryk på 'bedre') – som med deres overdådige træhus, fantastiske opfindelser og kunstvandede marker med friske råvarer - er et par trin over familien Croods på den evolutionære stige.

  Familien Croods bliver verdens første overnattende gæster, men der går dog ikke lang tid, før der opstår spændinger, som hurtigt når kogepunktet. Netop som det ser allerværst ud, sender en ny trussel de to familier ud på et episk eventyr uden for det beskyttende hegn. En rejse som lærer dem til at acceptere hinandens forskelle, finde styrke i fællesskabet og skabe en fremtid sammen.
  Biografpremiere: Torsdag 3. december
  Instruktion: Joel Crawford
  Skuespillere: Danske stemmer: Jens Jacob Tychsen, Lars Brygmann, Laus Høybye, Cecilie Stenspil, Petrine Agger, Albert Rosin Harson, Jenna Bagger m.fl.
  Spilletid: 01:35
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  0t 00min

  Ikke vurderet

  Harry Potter - Flammernes pokal

  14:45
  E - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  E
  Det er 4. semester på Hogwarts, og endnu et spændende år står for døren for Harry Potter og hans venner Ron og Hermione...

  I år afholdes den storslåede intermagiske begivenhed, Turneringen i Magisk Trekamp, hvor elever fra tre skoler skal dyste mod hinanden. Deltagerne vil blive stillet overfor tre udfordringer, som skal klares i løbet af skoleåret. Disse opgaver vil stille store krav til deres evner, deres magiske kræfter, deres mod, deres kløgt, og ikke mindst deres evne til at tackle farlige situationer. Faktisk er Magisk Trekamp så farlig, at der er elever, som er døde i forsøg på at udføre opgaverne. Så man skal være over 17 år for at melde sig til. Og når man først har lagt sit navn ned i Flammernes Pokal og dermed meldt sig til trekampen, kan man ikke trække sig tilbage. Man skal gennemføre! Det er en uopsigelig magisk kontrakt.

  Harry ønsker ikke at deltage, men der er nogen, der har lagt hans navn ned i Flammernes Pokal! Der er nogen, der ønsker ham ondt! Så nu bliver han stillet over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin unge troldmandskarriere: men Mørkets repræsentanter lurer i hver krog, og alt tyder på, at udfordringerne denne gang er mere end Harry kan magte.
  Biografpremiere: Fredag 25. november
  Instruktion: Mike Newell
  Skuespillere: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
  Spilletid: 00:00
  Censur: Ikke vurderet

  2t 19min

  Tilladt over 15 år

  Søstrene Gusmaos Usynlige Liv

  15:10
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ‘Søstrene Gusmaos usynlige liv’ er et gribende, flamboyant og farve- og følelsesmættet drama om to søstre, som vokser op sammen i 1950’ernes Rio de Janeiro, men hvis veje skilles, mens de endnu er unge. Storesøster Guida bliver gravid med en græsk sømand og drager ud i verden. Lillesøster Eurídice, som er en talentfuld pianist, håber på at blive optaget på konservatoriet i Wien, men så bliver også hun gravid. Søstrene er lige uheldige med deres mænd, og ondt bliver kun værre, da faren slår hånden af Guida, fordi hun er blevet agterudsejlet af sin mand og lever alene med sit barn. Guida tror, at Eurídice er taget til Wien, mens Eurídice ikke får noget at vide om sin søsters hjemkomst, så igennem et langt liv længes de efter hinanden – uvidende om, at de bor nærmest dør om dør.
  Biografpremiere: Torsdag 19. november
  Instruktion: Karim Ainouz
  Skuespillere: Julia Stockler, Carol Duarte, Flavia Gusmao, m.fl.
  Spilletid: 02:19
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 56min

  Tilladt over 15 år

  Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION

  15:30
  T - Sal 1
  17:45
  T - Sal 2
  20:15
  T - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  T
  T
  T
  Den udstationerede militærmand Markus må tage hjem til sin teenagedatter Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke.

  Det ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler. Otto var selv passager på det forulykkede tog og er overbevist om, nogen må stå bag.

  Som indicierne hober sig op, står det klart for Markus, at det måske var et nøje orkestreret attentat, som hans kone tilfældigt blev offer for.

  Anders Thomas Jensens nye komedie er en moderne fabel om fællesskab, universets tilfældigheder... og ja, selve livets mening.
  Biografpremiere: Torsdag 19. november
  Instruktion: Anders Thomas Jensen
  Skuespillere: Nikolaj Lie Kaas, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Nicolas Bro, Roland Møller, m.fl.
  Spilletid: 01:56
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 11min

  Ikke vurderet

  Mank

  18:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  1930’ernes Hollywood skildres som set gennem øjnene på den skarpe samfundskritiker og alkoholiske manuskriptforfatter Herman J. Mankiewicz alt i mens han, i et kapløb med tiden, forsøger at færdiggøre manuskriptet til Orson Welles berømte “Citizen Kane”.
  Biografpremiere: Torsdag 19. november
  Instruktion: David Fincher
  Skuespillere: Lily Collins, Amanda Seyfried, Gary Oldman, m.fl.
  Spilletid: 02:11
  Censur: Ikke vurderet

  1t 37min

  Tilladt over 11 år

  Herself

  18:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hun må tage ophold på et larmende lufthavnshotel.

  Samtidig skal Sandra hver weekend aflevere døtrene til samvær i den anden ende af byen, hvad der belaster hendes benzinbudget. Med fysiske og psykiske ar efter års hustruvold og under pres fra bureaukratiet, døtre, der lider under situationen, eksmandens tilnærmelser og mange andre udfordringer, træffer hun en stor beslutning...

  ”Herself” er et rammende aktuelt portræt af følgerne af familievold og af et system, der ikke virker, men også en hyldest til udholdenhold og sammenhold. Phyllida Lloyd (Mamma Mia) har instrueret
  med Clare Dunne (Spider-Man: Far From Home) i hovdrollen som Sandra.
  Det britisk-irske drama ”Herself” blev vist på Sundance Film Festival 2020, og blev af Variety beskrevet som en af festivalens bedste film.
  Biografpremiere: Torsdag 26. november
  Instruktion: Phyllida Lloyd
  Skuespillere: Harriet Walter, Conleth Hill, Cathy Belton, m.fl.
  Spilletid: 01:37
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 56min

  Tilladt over 11 år

  Druk - TEKSTET VERSION

  20:30
  T - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  T
  Der findes en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. At alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen, problemerne synes mindre og kreativiteten stiger. Vi kender det godt; efter de første glas vin løfter samtalen sig, mulighederne åbner sig.

  Martin er gymnasielærer. Han føler sig gammel og træt. Ægteskabet er gået i stå. Hans elever og deres forældre ønsker ham opsagt for at øge deres gennemsnit.

  Opmuntret af teorien kaster Martin og hans tre kolleger sig ud i et eksperiment og opretholder en konstant alkoholpåvirkning i hverdagen. Hvis Churchill vandt Anden Verdenskrig i en tæt tåge af spiritus, hvad kan de stærke dråber så ikke gøre for dem og deres elever?
  Biografpremiere: Torsdag 24. september
  Instruktion: Thomas Vinterberg
  Skuespillere: Mads Mikkelsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Thomas Bo Larsen, m.fl.
  Spilletid: 01:56
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 24min

  Tilladt over 15 år

  Saint Maud

  20:40
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Debutfilmen fra forfatter og instruktør Rose Glass, Saint Maud, er en gyser om tro, vanvid og frelse i en falden verden.

  Maud, en nyligt hengiven hjemmehjælper, bliver besat af at redde sin døende patients sjæl - men uhyggelige kræfter og hendes egen syndige fortid truer med at sætte en stopper for hendes hellige kaldelse.
  Biografpremiere: Torsdag 26. november
  Instruktion: Rose Glass
  Skuespillere: Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Knight
  Spilletid: 01:24
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  søndag 29. november

  Børnebiffen - Fra 3 år


  Ø

  Brandmand Sam - Klar til action!


  Malous Jul


  Julemandens datter 2: Kong Vinters Krystal


  Far Til Fire og Vikingerne


  Familien Bigfoot


  Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


  KTT

  Harry Potter - Flammernes pokal


  E

  Danmark (PH 1935) - Cin Præs


  E

  Herself


  Mank


  Saint Maud


   mandag 30. november

   Herself


   Søstrene Gusmaos Usynlige Liv


   Saint Maud


   Mank


   Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


   TT

   Druk - TEKSTET VERSION


   T

    tirsdag 1. december

    Børnebiffen - Fra 3 år


    ØØ

    Falling


    B

    Søstrene Gusmaos Usynlige Liv


    Herself


    Malous Jul


    Mank


    The Painted Bird


    Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


    TT

    Druk - TEKSTET VERSION


    T

    Saint Maud


     onsdag 2. december

     Herself


     S

     Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


     HTT

     Druk - TEKSTET VERSION


     HT

     Søstrene Gusmaos Usynlige Liv


     Malous Jul


     Mank


     The Painted Bird


     Saint Maud


      torsdag 3. december

      Echo


      Croods - En ny tid


      Berlin Alexanderplatz


      Herself


      Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


      T

      Honest Thief


       fredag 4. december

       Herself


       Echo


       Croods - En ny tid


       Berlin Alexanderplatz


       Saint Maud


       Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


       TT

       Druk - TEKSTET VERSION


       T

       Honest Thief


        lørdag 5. december

        Børnebiffen - Fra 3 år


        Ø

        Brandmand Sam - Klar til action!


        Croods - En ny tid


        Familien Bigfoot


        Julemandens datter 2: Kong Vinters Krystal


        Malous Jul


        Far Til Fire og Vikingerne


        Harry Potter og Phønixordenen


        E

        Echo


        Herself


        Berlin Alexanderplatz


        Saint Maud


        Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


        TT

        Druk - TEKSTET VERSION


        T

        Honest Thief


         søndag 6. december

         Børnebiffen - Fra 3 år


         Ø

         Croods - En ny tid


         D

         Brandmand Sam - Klar til action!


         Familien Bigfoot


         Julemandens datter 2: Kong Vinters Krystal


         Malous Jul


         Far Til Fire og Vikingerne


         Harry Potter og Phønixordenen


         E

         Echo


         Taxi Driver - Cin Præs


         E

         Berlin Alexanderplatz


         Saint Maud


         Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


         TT

         Druk - TEKSTET VERSION


         T

         Honest Thief


          mandag 7. december

          Greta


          Echo


          Croods - En ny tid


          Berlin Alexanderplatz


          Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


          TT

          Honest Thief


           tirsdag 8. december

           Børnebiffen - Fra 3 år


           ØØ

           Honest Thief


           B

           Herself


           Echo


           Croods - En ny tid


           Greta


           Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


           TT

           Kinoquizzen - Filmquiz


           E

           Druk - TEKSTET VERSION


           T

            onsdag 9. december

            Echo


            S

            Herself


            Croods - En ny tid


            Berlin Alexanderplatz


            Greta


            Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


            TT

            Druk - TEKSTET VERSION


            T

            Honest Thief


             torsdag 10. december

             Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


             T

              fredag 11. december

              Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


              T

               lørdag 12. december

               Børnebiffen - Fra 3 år


               Ø

               Harry Potter og Halvblodsprinsen


               E

               Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


               T

                søndag 13. december

                Børnebiffen - Fra 3 år


                Ø

                Harry Potter og Halvblodsprinsen


                E

                Pulp Fiction - Cin Præs


                E

                Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


                T

                 mandag 14. december

                 Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


                 T

                  tirsdag 15. december

                  Børnebiffen - Fra 3 år


                  ØØ

                  De smukkeste år


                  B

                  Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


                  T

                   onsdag 16. december

                   De smukkeste år


                   S

                   Love Actually


                   E

                   Retfærdighedens Ryttere - TEKSTET VERSION


                   T

                    lørdag 19. december

                    Børnebiffen - Fra 3 år


                    Ø

                    Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr


                    F

                    Fantasia


                    E

                    Harry Potter og Dødsregalierne - 1. Del


                    E

                     søndag 20. december

                     Børnebiffen - Fra 3 år


                     Ø

                     Harry Potter 1 - de vises sten


                     E

                     Harry Potter og Dødsregalierne - 1. Del


                     E

                     Forrest Gump - Cin Præs


                     E

                      mandag 21. december

                      Harry Potter 2 - hemmelighedernes kammer


                      E

                       tirsdag 22. december

                       Børnebiffen - Fra 3 år


                       ØØ

                       Harry Potter og fangen fra Azkaban


                       E

                        onsdag 23. december

                        Harry Potter - Flammernes pokal


                        E

                         fredag 25. december

                         Harry Potter og Phønixordenen


                         E

                          lørdag 26. december

                          Børnebiffen - Fra 3 år


                          Ø

                          Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2 - 2D


                          E

                           søndag 27. december

                           Børnebiffen - Fra 3 år


                           Ø

                           Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2 - 2D


                           E

                           Baronessen fra benzintanken - Cin Præs


                           E

                            mandag 28. december

                            Harry Potter og Halvblodsprinsen


                            E

                            The Sound of Music


                            E

                             tirsdag 29. december

                             Harry Potter og Dødsregalierne - 1. Del


                             E

                              onsdag 30. december

                              Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2 - 2D


                              E

                               fredag 1. januar

                               Ud at køre med de skøre - Cannonball Run


                               E

                                lørdag 2. januar

                                Fantastiske skabninger og hvor de findes - 2D


                                E

                                 søndag 3. januar

                                 Operation Nordpolen - Tjep på sneeventyr


                                 D

                                 Fantastiske skabninger og hvor de findes - 2D


                                 E

                                  onsdag 6. januar

                                  Irreversible - Straight Cut - CIN


                                  E

                                   lørdag 9. januar

                                   Fantastiske skabninger - Grindelwalds Forbrydelser - 2D


                                   E

                                    søndag 10. januar

                                    Fantastiske skabninger - Grindelwalds Forbrydelser - 2D


                                    E

                                     tirsdag 12. januar

                                     Kinoquizzen - Filmquiz