Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640
Filtrer visningen:

tirsdag 22. august

Kvinden fra Brest


10:30

  tirsdag 22. august

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Kvinden fra Brest

  10:30
  B - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  B
  Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

  Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

  Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Emmanuelle Bercot
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  tirsdag 29. august

  American Made


  B

   tirsdag 29. august

   1t 55min

   American Made

   10:30
   B - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   B
   I det sidste årti af Den Kolde Krig involverer CIA sig i en række lyssky operationer mod kommunistiske partisangrupper og et enkelt revolutionært styre i Mellemamerika, sandinisterne i Nicaragua.

   Det bliver chancen for den dristige pilot Barry Seal. Den ene vej flyver han illegale – russiske – våben til Contra-oprørerne i Nicaragua uden om de amerikanske myndigheder. Den anden vej flyver han – uden at CIA stiller kritiske spørgsmål – kokain for de colombianske narkokarteller. På den ene side en sand patriot, på den anden side narkosmugler. Men – hey – det gør ikke noget, når man er på de godes side!

   Barry Seal bliver styrtende rig. Hans elskede kone Lucy og deres børn lever i luksus, og de mange penge, der strømmer til den lille flække Mena i Arkansas, gør dem populære i lokalsamfundet. Som til gengæld ikke stiller spørgsmål til, hvad den livlige trafik fra Seals private lufthavn handler om, og ser igennem fingre med, at CIA træner Contra-partisaner på en base i nærheden.

   ​”American Made” er en satirisk gengivelse af forspillet til det, der siden blev kendt som Iran-Contra-skandalen, hvor CIA så igennem fingre med at deres uautoriserede udenrigspolitik i Mellemamerika blev udnyttet af narkosmuglere.
   Biografpremiere: Torsdag 24. august
   Instruktion: Doug Liman
   Skuespillere: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones, Jesse Plemons, Jayma Mays
   Spilletid: 01:55
   Censur:

   tirsdag 5. september

   The Hitmans Bodyguard


   B

    tirsdag 5. september

    1t 40min

    The Hitmans Bodyguard

    10:30
    B - Sal 1
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    B
    Verdens bedste bodyguard hyrer sin hidtil værste fjende og modstander til at beskytte sig i forbindelse med, at han skal vidne mod en diktator ved Den Internationale Domstol.

    Spørgsmålet er dog, om de to overhovedet vil kunne ”samarbejde”, så retssagen også kan blive ført ud i livet.

    I rollen som den nu livstruet bodyguard ses Ryan Reynolds, mens lejemorderen spilles af Samuel L. Jackson. Diktatoren bliver spillet af Gary Oldman. I øvrige roller medvirker bl.a. Salma Hayek og Joaquim de Almeida. Patrick Hughes er instruktør på THE HITMAN'S BODYGUARD, og det er hans tredje spillefilm. De to foregående, han har instrueret, er ”Red Hill” og ”Expendables 3”.
    Biografpremiere: Torsdag 31. august
    Instruktion: Patrick Hughes
    Skuespillere: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Elodie Yung, Salma Hayek, Gary Oldman
    Spilletid: 01:40
    Censur:

    tirsdag 12. september

    Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


    B

     tirsdag 12. september

     1t 36min

     Tilladt for alle

     Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION

     10:30
     B - Sal 1
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     B
     Tænk, hvis du får muligheden for at se tilbage på dit liv! Måske er det bedre end du tror?

     Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald (Erik Clausen), mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden.

     En Engel (Bodil Jørgensen), giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gå rundt i tre dage blandt sine efterladte.
     Thorvald indser hurtigt at de ikke reagerer helt som han forventer, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn Vincent (Nicolas Bro), den unge kone (Marijana Jankovic) og hans bitre eks-kone (Britt Bendixen).
     Biografpremiere: Torsdag 31. august
     Instruktion: Erik Clausen
     Skuespillere: Erik Clausen, Bodil Jørgensen, Nicolas Bro, Marijana Jankovic, Britt Bendixen m.fl.
     Spilletid: 01:36
     Censur: Tilladt for alle