Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640
Filtrer visningen:

søndag 30. september

The Wife


S

  søndag 30. september

  1t 40min

  Anbefalet over 7 år

  The Wife

  14:15
  S - Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Joan Castleman (Glenn Close) er en intelligent og smuk kvinde – den perfekte hustru. De sidste 40 år har hun tilsidesat sit eget talent, sine egne drømme og ambitioner for at støtte op om sin karismatiske mand Joe (Jonathan Pryce) og hans imponerende litterære karriere. Hun har ignoreret hans utroskab, tilskrevet det hans kunst og undskyldt det med elegance og humor. De har opbygget et ægteskab udelukkende på Joes præmisser, men Joan er ved at nå sit bristepunkt. Den største aften i Joes liv – den aften hvor han skal modtage Nobels Litteraturpris – kronjuvelen i en utroligt flot karriere, beslutter Joan at give ham nådesstødet. Hun konfronterer ham med sit livs største offer og røber hemmelighed bag hans karriere. ”The Wife” er en intens og gribende rejse – en fejring af kvinder, frigørelse og modet til at finde tilbage til sig selv!
  Biografpremiere: Torsdag 27. september
  Instruktion: Björn Runge
  Skuespillere: Glenn Close, Christian Slater, Jonathan Pryce, Max Irons m.fl.
  Spilletid: 01:40
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  søndag 21. oktober

  Journal 64 - TEKSTET VERSION


  S

   søndag 21. oktober

   2t 00min

   Tilladt over 15 år

   Journal 64 - TEKSTET VERSION

   14:15
   S - Sal 3
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   Nogle håndværkere gør en uhyggelig opdagelse i en ældre københavnsk lejlighed: Bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar. Kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad i Afdeling Q bliver sat til at finde ud af, hvem mumierne er og hvem den fjerde plads er tiltænkt. Carl og Assad sætter jagten ind på lejlighedens beboer og finder spor tilbage til den berygtede kvindeanstalt på Sprogø, hvor misrøgt og lægelige forsøg med tvangssterilisering var en fast del af hverdagen for de anbragte, såkaldt utugtige piger. Rædslerne på Sprogø er et overstået kapitel i Danmarkshistorien, men der dukker personer op, som siger, at eksperimenterne er fortsat helt op i vores tid. Carl og Assad indleder et kapløb mod tiden for at forhindre nye mord og overgreb.
   Biografpremiere: Torsdag 4. oktober
   Instruktion: Christoffer Boe
   Skuespillere: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Fanny Leander Bornedal
   Spilletid: 02:00
   Censur: Tilladt for børn over 15 år

   lørdag 17. november

   Den Tid på Året


   S

    lørdag 17. november

    1t 43min

    Anbefalet over 7 år

    Den Tid på Året

    14:15
    S - Sal 3
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    S
    Hjemme hos Katrine og Mads, en helt almindelig familie med et par teenagebørn, skal man i år atter forsøge at samle hele familien om en traditionsrig juleaften med salmesang og andesteg.

    På en aften som denne skal der være plads til alle, både de fraskilte forældre, den yngste søster og hendes nye mand og ikke mindst familiens teenagedatter, der kæmper for at få sin mors opmærksomhed.

    Under overfladen lurer eksplosionen, der er ligeså antændelig som et tørt grantræ, og da sandhederne begynder at fyge henover bordet, brister enhver illusion om julefreden som vi så inderligt insisterer på.
    Biografpremiere: Torsdag 8. november
    Instruktion: Paprika Steen
    Skuespillere: Paprika Steen, Sofie Gråbøl, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Lars Brygmann m.fl.
    Spilletid: 01:43
    Censur: Frarådes for børn under 7 år