Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640
Filtrer visningen:

søndag 21. januar

Wonder Wheel


S

  søndag 21. januar

  1t 41min

  Anbefalet over 7 år

  Wonder Wheel

  14:15
  S - Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  ”Wonder Wheel” er historien om fire menneskers liv, der flettes sammen i en charmerende og travl forlystelsespark på Coney Island.

  Servitricen, Ginny (Kate Winslet), er tidligere skuespiller med tendens til både ekstrem begejstring og stille melankoli. Humpty (Jim Belushi) er Ginnys kradsbørstige mand og karruseloperatør. Micky (Justin Timberlake) er den nydelige unge livredder, der drømmer om at blive manuskriptforfatter. Endelig møder vi Carolina (Juno Temple), Humptys datter, som han ikke har haft kontakt med i mange år, og som nu skjuler sig i faderens lejlighed på flugt fra gangstere.

  En film, skrevet og instrueret af Woody Allen, om passion og bedrag i billedskønne omgivelser med Oscar-vinder Kate Winslet i en pragtpræstation.
  Biografpremiere: Mandag 25. december
  Instruktion: Woody Allen
  Skuespillere: Kate Winslet, Juno Temple, Debi Mazar, Justin Timberlake, James Belushi
  Spilletid: 01:41
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  søndag 18. februar

  Wonder


  S

   søndag 18. februar

   1t 53min

   Anbefalet over 7 år

   Wonder

   14:15
   S - Sal 3
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   Wonder er baseret på den bedst-sælgende roman af samme navn og fortæller den inspirerende og hjertevarme historie om drengen August ”Auggie” Pullman.

   Auggie er født med et deformt ansigtet, der har medført 27 operationer og forhindret ham i at gå i almindelig folkeskole. Men nu er han klar til at starte i femte klasse, og Auggie ønsker blot at blive behandlet som enhver anden.

   Hverdagen i en femte klasse er dog brutal, når man er anderledes, og skolestarten byder på masser af udfordringer og konflikter for både for Auggie, hans skolekammerater og hans familie. Men det bliver det også en mulighed for alle for at udvikle sig og lære at acceptere, at det er umuligt at være ordinær, når man er født som noget helt særligt.
   Biografpremiere: Torsdag 4. januar
   Instruktion: Stephen Chbosky
   Skuespillere: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Daveed Diggs
   Spilletid: 01:53
   Censur: Frarådes for børn under 7 år