Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640
Filtrer visningen:

tirsdag 22. august

Børnebiffen - Fra 3 år


10:0011:00

Kvinden fra Brest


10:30

Danserinden


16:00

City of Ghosts


16:15

Nabospionen


16:30

Mit hjem i Hampstead


Lys i mørket


Kinoquizzen - Filmquiz


Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


The Dark Tower


  tirsdag 22. august

  0t 30min

  Ikke vurderet

  Børnebiffen - Fra 3 år

  10:00
  Sal 3
  11:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  En række kortfilm, nøje udvalgt til de mindste biografgængere.
  Biografpremiere: Mandag 1. juli
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 00:30
  Censur: Ikke vurderet

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Kvinden fra Brest

  10:30
  B - Sal 1
  18:10
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  B
  Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

  Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

  Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Emmanuelle Bercot
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 53min

  Tilladt over 11 år

  Danserinden

  16:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Bag meter af silke tryllebandt Loie Fuller cremen af Paris' natklubpublikum i slutningen af 1800-tallet. Hendes dans var som intet andet og gjorde hende til et farverigt ikon for en hel generation. Intet syntes, at kunne stoppe hendes succes - ikke før en ny danser viste sig på scenen - en ung kvinde ved navn Isadora Duncan...

  'Danserinden' er instrueret af Stephanie Di Gustio, hvis poetiske stil gennemsyrer det meste af hendes arbejde. Hun indledte sin karriere med at lave musikvideoer for blandt andet Brigitte Fontaine, Sliimy og Jarvis Cocker og udviklede sin stil yderligere som modefotograf, samt som instruktør af kortfilm og videoinstallationer. 'Danserinden' er hendes spillefilmsdebut.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Stéphanie Di Giusto
  Skuespillere: Soko, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry, Lily-Rose Depp m.fl.
  Spilletid: 01:53
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 33min

  Tilladt over 15 år

  City of Ghosts

  16:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  'Raqqa Is Being Slaughtered Silently' (RBSS) er en gruppe mennesker, journalister, skolelærere og aktivister, der med livet som indsats testamenterer direkte fra Syriens hjerte, fra Raqqa, der siden 2014 har været kontrolleret af Islamisk Stat.

  Filmen fortæller om ISIS' opståen og de metoder, de benyttede sig af for opnå fuldstændig dominans over lokalbefolkningen. RBSS har lige siden ISIS' overtagelse gennem mobiltelefonerne dokumenteret uhyrligheder så forfærdelige, at vi - langt fra begivenhederne - slet ikke tror det muligt.

  Mange fra RBSS har været nødt til at flygte, nogle til Tyrkiet, mange videre til Tyskland, hvor de opholder sig på hemmelige steder. I samarbejde med de tilbageblevne får de krypterede videoklip ud gennem Facebook, Twitter og YouTube, men man skal ikke tage fejl: ISIS holder et vågent øje også udenfor Syriens grænser og benytter sig af lige så effektiv og opdateret teknik som journalisterne.

  Propagandavideoer, hvor Islamisk Stat præsenterer sig så flot som nogen Hollywood-produktion står i skærende kontrast til gadens virkelighed med halshuggede kroppe til offentlig beskuelse og vidner om en ganske anden virkelighed. Konstant har journalisterne en dødstrussel hængende over sig og deres mindste skridt er med livet som indsats.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Matthew Heineman
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:33
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 17min

  Tilladt for alle

  Nabospionen

  16:30
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  “AC, Agathe Christine er 10 år. Hun vil gerne være privatdetektiv og indretter sit eget kontor i familiens pulterkammer. Hun er ligeglad med, at alle synes, hun er underlig, det passer godt til hendes profil som den ensomme detektiv.

  Men så en dag støder hun på en jævnaldrende dreng i den lokale kiosk. Han hedder Vincent, og han er smuk og mystisk. En enspænder. Præcis som hun.

  AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Der er noget mystisk ved den dreng. Hun skrotter al anden efterforskning og sætter kræfterne ind i overvågningen af Vincent.”
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Karla von Bengtson
  Skuespillere: Stemmer: Dar Salim, Anne-Grethe Bjarup Riis, Simone Edemann Møgelbjerg, Oliver Bøtcher Herlevsen, Søs Egelind, Tommy Kenter m.fl.
  Spilletid: 01:17
  Censur: Tilladt for alle

  1t 42min

  Mit hjem i Hampstead

  18:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ”Hampstead” er en sjov og livsbekræftende feelgood-film om, at kærligheden findes de mest uventede steder og beviser én gang for alle, at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra.

  Den amerikanske enkefrue, Emily Walker (Diane Keaton), bor ved den smukke hede Hampstead Village i London. Fra sit vindue ser hun et overfald på den excentriske eneboer, Donald (Brendan Gleeson), der har et primitivt men enestående hus i skoven.

  Emily opsøger ham og opdager, at der bag det barske ydre gemmer sig en charmerende og underfundig mand. Og da Donalds hus og liv i pagt med naturen er truet af et kommende storbyggeri, beslutter Emily sig for at kæmpe imod sammen med denne ualmindelige mand – en mand som hun måske endda kan blive forelsket i.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Joel Hopkins
  Skuespillere: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Lesley Manville, Alistair Petrie
  Spilletid: 01:42
  Censur:

  1t 39min

  Tilladt over 11 år

  Lys i mørket

  18:10
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Aki Kaurismäki er anderledes fåmælt. Den finske lakoniker tackler flygtningekrisen uden at tabe en eneste af de sædvanlige takter. Hans Helsinki ligner altid en by, der gik i stå midt i 1950'erne. Her søger Khaled fra Syrien asyl. Han får afslag - Aleppo er jo en sikker by - og bliver overfaldet af nynazister fra Finlands Liberation Army. Samtidig er der en skjortesælger, som realiserer sin drøm om at blive restaurantejer. Alle de faste kræfter medvirker, og der bliver spillet autentisk blues på hvert gadehjørne.

  Det er mørk, varm latter i mandfolkegenren og dertil et dybtfølt humanistisk manifest. Det er Kaurismäkis bedste film siden 'Manden uden fortid' og afgjort en mulig guldbjørnevinder.'
  Bo Green Jensen, Weekeendavisen (fra Berlin).
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Aki Kaurismäki
  Skuespillere: Ville Virtanen, Kati Outinen, Tommi Korpela, Sherwan Haji, Jörn Donner
  Spilletid: 01:39
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 30min

  Ikke vurderet

  Kinoquizzen - Filmquiz

  19:00
  Loungen
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Så kan vi i Valby Kino byde velkommen til en ny fast tradition. Nemlig vores helt egen Filmquiz - KINOQUIZZEN - under ledelse af vores kinofilmnørd Kristian Enevoldsen.

  Tag et par venner under armen og stil et hold på max 5 personer

  Der vil være spændende præmier - og der er 1 drikkevare efter eget valg med i prisen.

  50 kr/person for quiz & hygge!
  Biografpremiere: Onsdag 15. juni
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 02:30
  Censur: Ikke vurderet

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D

  20:15
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

  Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

  Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

  På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

  Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Luc Besson
  Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  The Dark Tower

  20:35
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

  Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

  Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Nikolaj Arcel
  Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  onsdag 23. august

  Mit hjem i Hampstead


  S

  Danserinden


  City of Ghosts


  Nabospionen


  Kvinden fra Brest


  Fortiden foran os


  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


  Lys i mørket


  The Dark Tower


   torsdag 24. august

   Superswede: En film om Ronnie Peterson


   City of Ghosts


   Manifesto


   The Dark Tower


   Lys i mørket


   Souvenir


   American Made


   Patriarken


   Annabelle 2: Skabelsen


    fredag 25. august

    Superswede: En film om Ronnie Peterson


    City of Ghosts


    Manifesto


    The Dark Tower


    Lys i mørket


    Souvenir


    American Made


    Annabelle 2: Skabelsen


    Predator: Jagten er Begyndt


    X

     lørdag 26. august

     Børnebiffen - Fra 3 år


     Emoji Filmen - DK tale - 2D


     Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


     Bigfoot Junior - DK tale


     Nabospionen


     Bjarne Reuters Kidnapning


     Biler 3 - DK tale - 2D


     F

     Kvinden fra Brest


     Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


     Superswede: En film om Ronnie Peterson


     Manifesto


     Lys i mørket


     The Dark Tower


     Souvenir


     American Made


     Patriarken


     Annabelle 2: Skabelsen


      søndag 27. august

      Børnebiffen - Fra 3 år


      Emoji Filmen - DK tale - 2D


      Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


      Bigfoot Junior - DK tale


      Nabospionen


      Bjarne Reuters Kidnapning


      Kvinden fra Brest


      Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


      Superswede: En film om Ronnie Peterson


      Manifesto


      Lys i mørket


      The Dark Tower


      Souvenir


      American Made


      Patriarken


      Annabelle 2: Skabelsen


       mandag 28. august

       Superswede: En film om Ronnie Peterson


       City of Ghosts


       Manifesto


       The Dark Tower


       Lys i mørket


       Souvenir


       American Made


       Patriarken


       Annabelle 2: Skabelsen


        tirsdag 29. august

        Børnebiffen - Fra 3 år


        American Made


        B

        Superswede: En film om Ronnie Peterson


        City of Ghosts


        Manifesto


        The Dark Tower


        Lys i mørket


        Souvenir


        Patriarken


        Annabelle 2: Skabelsen


         onsdag 30. august

         Lys i mørket


         S

         Superswede: En film om Ronnie Peterson


         City of Ghosts


         Manifesto


         The Dark Tower


         Souvenir


         American Made


         Patriarken


         Annabelle 2: Skabelsen


          torsdag 31. august

          Biler 3 - DK tale - 2D


          Manifesto


          The Big Sick


          Patriarken


          American Made


          Biler 3 - Org. tale - 2D


          The Hitmans Bodyguard


          Arlette: En historie vi aldrig må glemme


          A

          The Trip to Spain


           fredag 1. september

           Biler 3 - DK tale - 2D


           Manifesto


           Patriarken


           Biler 3 - Org. tale - 2D


           American Made


           The Hitmans Bodyguard


           The Big Sick


           The Trip to Spain


            lørdag 2. september

            Børnebiffen - Fra 3 år


            Biler 3 - DK tale - 2D


            Emoji Filmen - DK tale - 2D


            Nabospionen


            Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


            Bjarne Reuters Kidnapning


            Biler 3 - Org. tale - 2D


            Manifesto


            Souvenir


            Patriarken


            American Made


            The Hitmans Bodyguard


            The Big Sick


            The Trip to Spain


             søndag 3. september

             Børnebiffen - Fra 3 år


             Biler 3 - DK tale - 2D


             Emoji Filmen - DK tale - 2D


             Nabospionen


             Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


             Bjarne Reuters Kidnapning


             Biler 3 - Org. tale - 2D


             Manifesto


             Souvenir


             Patriarken


             American Made


             The Hitmans Bodyguard


             The Big Sick


             The Trip to Spain


              mandag 4. september

              Biler 3 - DK tale - 2D


              The Big Sick


              Souvenir


              Patriarken


              American Made


              Biler 3 - Org. tale - 2D


              The Hitmans Bodyguard


              Manifesto


              The Trip to Spain


               tirsdag 5. september

               Børnebiffen - Fra 3 år


               The Hitmans Bodyguard


               B

               Biler 3 - DK tale - 2D


               The Big Sick


               Souvenir


               Patriarken


               American Made


               Biler 3 - Org. tale - 2D


               Manifesto


               The Trip to Spain


                onsdag 6. september

                Patriarken


                S

                Biler 3 - DK tale - 2D


                The Big Sick


                Souvenir


                American Made


                Biler 3 - Org. tale - 2D


                The Hitmans Bodyguard


                Manifesto


                The Trip to Spain


                 torsdag 7. september

                 Biler 3 - DK tale - 2D


                 Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                 Patriarken


                 Barndom - DOXBIO


                 The Hitmans Bodyguard


                 The Trip to Spain


                 Detroit


                 Biler 3 - Org. tale - 2D


                  fredag 8. september

                  Biler 3 - DK tale - 2D


                  Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                  Patriarken


                  Barndom - DOXBIO


                  The Hitmans Bodyguard


                  The Trip to Spain


                  Detroit


                  Biler 3 - Org. tale - 2D


                   lørdag 9. september

                   Børnebiffen - Fra 3 år


                   Biler 3 - DK tale - 2D


                   Emoji Filmen - DK tale - 2D


                   Nabospionen


                   Bjarne Reuters Kidnapning


                   Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                   Biler 3 - Org. tale - 2D


                   Broen Ved Arnhem


                   A

                   Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                   Patriarken


                   The Hitmans Bodyguard


                   The Trip to Spain


                    søndag 10. september

                    Børnebiffen - Fra 3 år


                    Biler 3 - DK tale - 2D


                    Emoji Filmen - DK tale - 2D


                    Nabospionen


                    Bjarne Reuters Kidnapning


                    Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                    Biler 3 - Org. tale - 2D


                    Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                    Patriarken


                    Barndom - DOXBIO


                    The Hitmans Bodyguard


                    The Trip to Spain


                    Detroit


                     mandag 11. september

                     Biler 3 - DK tale - 2D


                     Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                     Patriarken


                     Barndom - DOXBIO


                     The Hitmans Bodyguard


                     The Trip to Spain


                     Detroit


                     Biler 3 - Org. tale - 2D


                      tirsdag 12. september

                      Børnebiffen - Fra 3 år


                      Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                      B

                      Biler 3 - DK tale - 2D


                      Patriarken


                      Barndom - DOXBIO


                      The Hitmans Bodyguard


                      The Trip to Spain


                      Detroit


                      Biler 3 - Org. tale - 2D


                       onsdag 13. september

                       Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                       S

                       Biler 3 - DK tale - 2D


                       Patriarken


                       Barndom - DOXBIO


                       The Hitmans Bodyguard


                       The Trip to Spain


                       Detroit


                       Biler 3 - Org. tale - 2D


                        torsdag 14. september

                        Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                        Nye Tider


                        Stefan Zweig: Farvel til Europa


                        Detroit


                        Gods Own Country


                        Mother


                        En fremmed flytter ind


                        Logan Lucky


                         fredag 15. september

                         Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                         Nye Tider


                         Stefan Zweig: Farvel til Europa


                         Detroit


                         Gods Own Country


                         Mother


                         En fremmed flytter ind


                         Logan Lucky


                          lørdag 16. september

                          Børnebiffen - Fra 3 år


                          Biler 3 - DK tale - 2D


                          Emoji Filmen - DK tale - 2D


                          Nabospionen


                          Biler 3 - Org. tale - 2D


                          Bjarne Reuters Kidnapning


                          Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                          Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                          Nye Tider


                          Stefan Zweig: Farvel til Europa


                          Detroit


                          Gods Own Country


                          Mother


                          En fremmed flytter ind


                          Logan Lucky


                           søndag 17. september

                           Børnebiffen - Fra 3 år


                           Biler 3 - DK tale - 2D


                           Emoji Filmen - DK tale - 2D


                           Nabospionen


                           Biler 3 - Org. tale - 2D


                           Bjarne Reuters Kidnapning


                           Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                           Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                           Nye Tider


                           Stefan Zweig: Farvel til Europa


                           Detroit


                           Gods Own Country


                           Mother


                           En fremmed flytter ind


                           Logan Lucky


                            mandag 18. september

                            Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                            En fremmed flytter ind


                            Stefan Zweig: Farvel til Europa


                            Detroit


                            Gods Own Country


                            Mother


                            Nye Tider


                            Logan Lucky


                             tirsdag 19. september

                             Børnebiffen - Fra 3 år


                             Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                             En fremmed flytter ind


                             Stefan Zweig: Farvel til Europa


                             Detroit


                             Gods Own Country


                             Mother


                             Nye Tider


                             Logan Lucky


                              onsdag 20. september

                              Nye Tider


                              S

                              Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                              En fremmed flytter ind


                              Stefan Zweig: Farvel til Europa


                              Detroit


                              Gods Own Country


                              Mother


                              Logan Lucky


                               lørdag 23. september

                               Børnebiffen - Fra 3 år


                                søndag 24. september

                                Børnebiffen - Fra 3 år


                                Aldrig mere i morgen - TEKSTET VERSION


                                S

                                 tirsdag 26. september

                                 Børnebiffen - Fra 3 år


                                  torsdag 28. september

                                  Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                   fredag 29. september

                                   The Blues Brothers (Extended Version)


                                   X

                                   Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                    lørdag 30. september

                                    Børnebiffen - Fra 3 år


                                    Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                     søndag 1. oktober

                                     Børnebiffen - Fra 3 år


                                     Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                      mandag 2. oktober

                                      Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                       tirsdag 3. oktober

                                       Børnebiffen - Fra 3 år


                                       Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                        onsdag 4. oktober

                                        Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                         torsdag 5. oktober

                                         Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                          fredag 6. oktober

                                          Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                           lørdag 7. oktober

                                           Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                            søndag 8. oktober

                                            Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                             mandag 9. oktober

                                             Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                              tirsdag 10. oktober

                                              Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                               onsdag 11. oktober

                                               Blade Runner - The Final Cut (4K)


                                                tirsdag 31. oktober

                                                Suspiria