Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640

onsdag 20. juni

Vi ses deroppe


12:00

Junglebanden - DK tale


16:00

Racer and the Jailbird


16:05

Sig det er løgn Luis - DK tale


16:15

STOR SOM EN SOL


Skjold & Isabel


Breathe


Jurassic World: Fallen Kingdom


Ulydighed


  onsdag 20. juni

  1t 57min

  Tilladt over 15 år

  Vi ses deroppe

  12:00
  S - Sal 2
  17:50
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Filmen åbner i Frankrig i november 1918 få dage før Første verdenskrig ebber ud og våbenhvilen indtræffer. Her kæmper de to soldaterkammerater Albert Maillard og Édouard Péricourt for deres liv på slagmarken med kuglerne flyvendee om ørerne og på sammenbruddets rand.

  Begge overlever på mirakuløs vis krigens rædsler, men ikke uden ar på sjælen, og snart må de hutle sig gennem dagligdagen i et Paris, som slikker sårene efter den grusomme verdenskrig. Albert har intet tilbage, og Édouard, der har vendt sin familie ryggen, dulmer smerterne med et stigende misbrug af morfin.

  Begge drømmer om et bedre liv og nærer ikke mindst et dybtfølt ønske om retfærdighed og hævn – noget der snart får dem til at udtænke et svindelnummer af gigantiske proportioner. Et svindelnummer som vil sætte landet på den anden ende, hvis det opdages.

  ”Vi ses deroppe” er en historie om moral, korruption og patriotisme – og om drømme og overlevelse.
  Biografpremiere: Torsdag 14. juni
  Instruktion: Albert Dupontel
  Skuespillere: Nahuel Pérez Biscayart, Albert Dupontel, Laurent Lafitte, Niels Arestrup, Émilie Dequenne
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 37min

  Anbefalet over 7 år

  Junglebanden - DK tale

  16:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Baseret på den populære serie – nu som spillefilm!

  Pingvinen Monrad og resten af Junglebanden har i de senere år sørget for at opretholde fred og glæde i junglen.

  Nu møder de imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

  Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: David Alaux
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:37
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 10min

  Tilladt over 15 år

  Racer and the Jailbird

  16:05
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  ‘Racer and the Jailbird’ er den seneste (kriminal)film fra Michaël R. Roskam, som debuterede med ‘Bullhead’, der også blev et bragende gennembrud for Matthias Schoenaerts, der får genvalg her, hvor han spiller den elegante Gino, som forelsker sig hovedkuls i den unge racerkører Bénédicte (Adèle Exarchopoulos fra ‘Adèles liv’). Følelserne gengældes, men han - viser det sig gradvist - arbejder vist ikke på den rigtige side af loven.

  Et større og ikke ufarligt kup er under forberedelse, og så er fanden løs i Bruxelles, som agerer bagtæppe for en film, der både sætter tilskuerens puls i vejret via sin lidenskabelige kærlighedshistorie og sit medrivende og ind i mellem hæsblæsende spil med musklerne.

  Filmen var årets belgiske Oscar-kandidat.
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: Michaël R. Roskam
  Skuespillere: Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Eric De Staercke, Jean-Benoît Ugeux, Nabil Missoumi
  Spilletid: 02:10
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 26min

  Tilladt for alle

  Sig det er løgn Luis - DK tale

  16:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Animationsfilmen handler om 12-årige Luis. Hans far er ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden.

  Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Det er naturligvis et problem for Luis, og det bliver kun værre, da både naboer og skole mener, at Luis ville have det bedre på et skolehjem.

  Forstanderinden fører an i kampen for at redde Luis fra hans uansvarlige far, men Luis får hjælp fra uventet kant, da tre aliens pludselig lander i baghaven.
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
  Skuespillere: Stemmer: Niels Olsen, Jonathan Spang, Tobias Dybvad, Christian Fuhlendorf
  Spilletid: 01:26
  Censur: Tilladt for alle

  1t 20min

  STOR SOM EN SOL

  18:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Kan man nå solen med begge ben på jorden?

  Efter to kritiker-roste albums er The Minds of 99 på rekordtid blevet et af Danmarks mest populære rockbands. De er nu i færd med at lave deres tredje udgivelse; Solkongen. Med deres syrede tekster, en fuckfinger til genrer og vingerne limet sammen af mange års venskab, vil de endnu højere op at flyve.

  Filmen bevæger sig med rundt fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og i et langt trip på Bornholm. Alt i mens forsøger de at finde fodfæste i en brydningstid, både internt og i den verden de lever i. Frontfiguren og perfektionisten, Niels Brandt, balancerer mellem sine egne ambitioner og en person som egentlig bare er Niels på 33 år.

  Netop som de fem venner står på springbrættet til drømmen, de sammen har haft siden barnsben, er Niels’ kreative drivkraft – Mørket – pludseligt forsvundet. Er Niels nødt til at søge tilbage i mørket for at få sine visioner ud? Og kan limen i vingerne holde til at nærme sig solen endnu mere?
  Biografpremiere: Torsdag 14. juni
  Instruktion: Kasper Kiertzner
  Skuespillere: Niels Brandt, The Minds of 99
  Spilletid: 01:20
  Censur:

  1t 06min

  Tilladt for alle

  Skjold & Isabel

  18:30
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Skjold på 17 og Isabel på 18 er ikke længere kærester, men de vil for altid være hinandens første kærlighed. Filmen kaster os med ind i en hvirvelvind af samtaler, skænderier og lykkelige øjeblikke hen over en lang sommer i København.

  En sårbar og forvirrende tid for de to, hvor de prøver at definere hvem de selv er, både som par og hver for sig. De er viklet ind i kærlige følelser og et stærkt venskab, og har svært ved at lade hinanden gå, så for at bryde med sine følelser beslutter Isabel sig for at flytte alene til Barcelona. Men vil deres nye frihed give Skjold og Isabel svarene på hvem de er?

  Emil Næsby Hansen er fluen på væggen, der ubesværet og uden at bryde ind er med det unge par i op- og nedture, og som får alle følelsesnuancerne med. Fra den romantiske kærlighed og den ulidelige ensomhed til den poetiske frihed, med den danske sommer som humørsyg baggrund.
  Biografpremiere: Torsdag 24. maj
  Instruktion: Emil Næsby Hansen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:06
  Censur: Tilladt for alle

  1t 57min

  Tilladt over 11 år

  Breathe

  20:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den succesfulde Robin har hele livet foran sig, da han bliver lammet af polio. Eksperter og læger ønsker at påbegynde behandling og holde ham på sygehuset, men hans hustru Diana nægter at lytte til lægernes råd og beslutter at tage ham med hjem.

  Med hendes grænseløse hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed formår hun at skabe rammerne om et liv, hvor Robins handicap pludselig blot bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdagen.

  Sammen nægter de at lade sig fængsle af hans lidelser og skaber et liv omgivet af humor, mod og lyst til livet.

  En hjertevarm film om, hvad mennesker kan, så længe man har kærlighed, ærlighed og ikke mindst masser af latter i livet. En kærlighedshistorie om, hvordan man skal leve sit liv, som om hvert et åndedræt var det sidste…
  Biografpremiere: Torsdag 31. maj
  Instruktion: Andy Serkis
  Skuespillere: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Dean-Charles Chapman, Tom Hollander
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 04min

  Tilladt over 11 år

  Jurassic World: Fallen Kingdom

  20:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Claire er kommet et langt stykke fra den perfekte publikumsdirektør, hun var dengang, til nu at være dyrerettighedsaktivist med speciel fokus på de overlevende dinosaurer på Isla Nublar. Diskussionen om, hvorvidt man skal lade dem være i fred eller fortsat have kontakt mellem dinosaurer og mennesker, bliver aktualiseret, da en slumrende vulkan pludselig vågner til live og truer Isla Nublar og dermed dinosaurerne med – ny – udslettelse.

  Rigmanden Benjamin Lockwood, som engang var bedste ven med skaberen af Jurassic Park, Dr. John Hammond, men som blev uvenner med ham over projektet, prøver at gøre bod for sine fejltagelser. Hans livslange, idealistiske fascination af dinosaurerne deles imidlertid ikke nødvendigvis af hans medarbejdere, der føler sig ansvarlige for at forsvare og bevare hans formue. Forretning er forretning og Dr. Henry Wu, som har været tilknyttet de genetisk eksperimenter med at genskabe dinosaurerne lige siden starten, har stadig nogle ideer om ’nye, forbedrede’ dinosaurer: genetisk manipulerede krydsninger med alle rovdinosaurernes dødbringende farlighed, men samtidig med intelligens nok til at forstå og adlyde ordre.

  Claire bliver rekrutteret af Lockwoods højre hånd, Eli Mills, til at tage tilbage til Isla Nublar på en redningsmission. Hun ved, at hun ikke klarer det uden Velociraptor-træneren Owen. Deres kærlighedsforhold er fortid, men hun ved, at hans svage punkt er at finde og redde Velociraptoren Blue, som han trænede og i hvert fald selv føler, han kan stole på.

  Mens lavaen ruller ned ad vulkanens sider og risikoen for en pyroklastisk eksplosion, der vil udrydde alt liv, stiger, må Owen, Claire og deres lille hold kæmpe sig gennem junglen på Isla Nublar i deres søgen efter de dinosaurer, der skal reddes, ikke mindste Blue...og samtidig slippe udenom og overleve mødet med en række dinosaurer, der intet ønske har om at ende i et bur igen.

  Men mens en veritabel Noahs Ark lægger til og efterhånden fyldes med bedøvede dinosaurer, fornemmer Owen og Claire, at der er et andet spil i gang, og inden længe fortsætter kampen om dinosaurernes arv midt i civilisationen i Lockwoods palæ, der rummer både udstillinger og laboratorier ...og en lille pige, der har forelsket sig i dinosaurer. I hvert fald indtil hun møder Dr. Wus seneste opfindelse...
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: J.A. Bayona
  Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine
  Spilletid: 02:04
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 54min

  Tilladt over 15 år

  Ulydighed

  20:20
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Kærlighed adlyder ingen. Kærlighed og tro er placeret i dramatisk modspil i den nye film fra instruktøren af Gloria og Sebastián Lelio.

  Som single og med et rigt liv som fotograf i New York er Ronit det sorte får i sin jødisk ortodokse familie, der bor i London. Da hendes far, der er højtæret rabbiner i det lokale samfund dør, vender Ronit tilbage til London, for at deltage i begravelsen uanmeldt. Her overraskes hun af nyhederne om, at Dovid hendes tidligere bedste ven og nære familiemedlem - skal arve embedet som rabbiner, og at han i mellemtiden også har giftet sig med Ronits tidligere veninde Esti.

  Mens Dovid forbereder sig på at overtage gerningen i synagogen, mødes Ronit og Esti igen. En gammel flamme mellem dem blusser op igen - en flamme der truer med at brændemærke hele familien og ryster fundamentet under deres eksistens.
  Biografpremiere: Torsdag 14. juni
  Instruktion: Sebastián Lelio
  Skuespillere: Anton Lesser, Alessandro Nivola, Allan Corduner, Nicholas Woodeson
  Spilletid: 01:54
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  torsdag 21. juni

  VM Fodbold 2018: Danmark - Australien


  E

  Racer and the Jailbird


  Den Skyldige - TEKSTET VERSION


  TT

  Ulydighed


  Jurassic World: Fallen Kingdom


  Oceans 8


  Sommeren 1993


  STOR SOM EN SOL


  Vi ses deroppe


   fredag 22. juni

   Racer and the Jailbird


   Den Skyldige - TEKSTET VERSION


   TT

   Ulydighed


   Jurassic World: Fallen Kingdom


   Oceans 8


   A

   Sommeren 1993


   STOR SOM EN SOL


   Vi ses deroppe


    lørdag 23. juni

    Børnebiffen - Fra 3 år


    Ø

    Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


    Sig det er løgn Luis - DK tale


    Junglebanden - DK tale


    Solo: A Star Wars Story - 2D


    Jurassic World: Fallen Kingdom


    Racer and the Jailbird


    Den Skyldige - TEKSTET VERSION


    TT

    Ulydighed


    Oceans 8


    Sommeren 1993


    STOR SOM EN SOL


    Vi ses deroppe


     søndag 24. juni

     Børnebiffen - Fra 3 år


     Ø

     Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


     Sig det er løgn Luis - DK tale


     Junglebanden - DK tale


     Jurassic World: Fallen Kingdom


     Den Skyldige - TEKSTET VERSION


     STT

     Racer and the Jailbird


     Ulydighed


     Oceans 8


     Sommeren 1993


     STOR SOM EN SOL


     Vi ses deroppe


      mandag 25. juni

      STOR SOM EN SOL


      Den Skyldige - TEKSTET VERSION


      TT

      Vi ses deroppe


      Jurassic World: Fallen Kingdom


      Racer and the Jailbird


      Sommeren 1993


      Oceans 8


      Ulydighed


       tirsdag 26. juni

       Jurassic World: Fallen Kingdom


       Børnebiffen - Fra 3 år


       ØØ

       Oceans 8


       B

       VM Fodbold 2018. Danmark - Frankrig


       E

       Vi ses deroppe


       Racer and the Jailbird


       Den Skyldige - TEKSTET VERSION


       TT

       Sommeren 1993


       Ulydighed


        onsdag 27. juni

        Sommeren 1993


        S

        STOR SOM EN SOL


        Den Skyldige - TEKSTET VERSION


        TT

        Vi ses deroppe


        Jurassic World: Fallen Kingdom


        Racer and the Jailbird


        Oceans 8


        Ulydighed


         torsdag 28. juni

         Adrift


         Violinisten


         Skytsenglen


         Den Skyldige - TEKSTET VERSION


         T

         Huset ved havet


         Oceans 8


         Du Er Den


          fredag 29. juni

          Den Skyldige - TEKSTET VERSION


          TT

          Violinisten


          I Syrien


          Adrift


          Huset ved havet


          Oceans 8


          Skytsenglen


          Du Er Den


           lørdag 30. juni

           Sig det er løgn Luis - DK tale


           Børnebiffen - Fra 3 år


           Ø

           Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


           Junglebanden - DK tale


           Solo: A Star Wars Story - 2D


           Jurassic World: Fallen Kingdom


           Du Er Den


           Sommeren 1993


           Den Skyldige - TEKSTET VERSION


           TT

           Violinisten


           I Syrien


           Adrift


           Huset ved havet


           Oceans 8


           Skytsenglen


            søndag 1. juli

            Sig det er løgn Luis - DK tale


            Børnebiffen - Fra 3 år


            Ø

            Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


            Junglebanden - DK tale


            Solo: A Star Wars Story - 2D


            Jurassic World: Fallen Kingdom


            Du Er Den


            Sommeren 1993


            Den Skyldige - TEKSTET VERSION


            TT

            Violinisten


            I Syrien


            Adrift


            Huset ved havet


            Oceans 8


            Skytsenglen


             mandag 2. juli

             Den Skyldige - TEKSTET VERSION


             T

             Adrift


             Huset ved havet


             Isle of Dogs


             Violinisten


             I Syrien


             Oceans 8


             Skytsenglen


             Du Er Den


              tirsdag 3. juli

              Den Skyldige - TEKSTET VERSION


              T

              Adrift


              Huset ved havet


              Isle of Dogs


              Violinisten


              I Syrien


              Oceans 8


              Skytsenglen


              Du Er Den


               onsdag 4. juli

               Den Skyldige - TEKSTET VERSION


               T

               Adrift


               Huset ved havet


               Isle of Dogs


               Du Er Den


               Violinisten


               Kinoquizzen - Filmquiz


               Oceans 8


               Skytsenglen


                torsdag 5. juli

                Far til fire i solen


                Oceans 8


                Du Er Den


                Den Skyldige - TEKSTET VERSION


                T

                Hereditary


                 fredag 6. juli

                 Far til fire i solen


                 Oceans 8


                 Du Er Den


                 Den Skyldige - TEKSTET VERSION


                 T

                 Hereditary


                  lørdag 7. juli

                  Junglebanden - DK tale


                  Sig det er løgn Luis - DK tale


                  Far til fire i solen


                  Du Er Den


                  Jurassic World: Fallen Kingdom


                  Huset ved havet


                  Violinisten


                  Isle of Dogs


                  I Syrien


                  Oceans 8


                  Den Skyldige - TEKSTET VERSION


                  T

                  Hereditary


                   søndag 8. juli

                   Junglebanden - DK tale


                   Sig det er løgn Luis - DK tale


                   Far til fire i solen


                   Du Er Den


                   Jurassic World: Fallen Kingdom


                   Huset ved havet


                   Violinisten


                   Isle of Dogs


                   I Syrien


                   Oceans 8


                   Den Skyldige - TEKSTET VERSION


                   T

                   Hereditary


                    mandag 9. juli

                    Far til fire i solen


                    Oceans 8


                    Du Er Den


                    Den Skyldige - TEKSTET VERSION


                    T

                    Hereditary


                     tirsdag 10. juli

                     Far til fire i solen


                     Oceans 8


                     Du Er Den


                     Den Skyldige - TEKSTET VERSION


                     T

                     Hereditary


                      onsdag 11. juli

                      Far til fire i solen


                      Oceans 8


                      Du Er Den


                      Den Skyldige - TEKSTET VERSION


                      T

                      Hereditary


                       torsdag 12. juli

                       Hotel Transylvania 3 - DK tale - 2D


                       Far til fire i solen


                       Skyscraper


                       Hereditary


                       A Ciambra


                        fredag 13. juli

                        Hotel Transylvania 3 - DK tale - 2D


                        Far til fire i solen


                        Skyscraper


                        Hereditary


                        A Ciambra


                         lørdag 14. juli

                         Sig det er løgn Luis - DK tale


                         Far til fire i solen


                         Junglebanden - DK tale


                         Hotel Transylvania 3 - DK tale - 2D


                         Jurassic World: Fallen Kingdom


                         Du Er Den


                         Huset ved havet


                         Isle of Dogs


                         Skyscraper


                         Hereditary


                         A Ciambra


                          søndag 15. juli

                          Sig det er løgn Luis - DK tale


                          Far til fire i solen


                          Junglebanden - DK tale


                          Hotel Transylvania 3 - DK tale - 2D


                          Jurassic World: Fallen Kingdom


                          Du Er Den


                          Huset ved havet


                          Isle of Dogs


                          Skyscraper


                          Hereditary


                          A Ciambra


                           mandag 16. juli

                           Hotel Transylvania 3 - DK tale - 2D


                           Far til fire i solen


                           Skyscraper


                           Hereditary


                           A Ciambra


                            tirsdag 17. juli

                            Hotel Transylvania 3 - DK tale - 2D


                            Far til fire i solen


                            Skyscraper


                            Hereditary


                            A Ciambra


                             onsdag 18. juli

                             Hotel Transylvania 3 - DK tale - 2D


                             Far til fire i solen


                             Skyscraper


                             Hereditary


                             A Ciambra


                              lørdag 21. juli

                              Åbenbaringen


                              F

                               onsdag 1. august

                               Kinoquizzen - Filmquiz


                                onsdag 15. august

                                Olsen Banden Quiz


                                 onsdag 22. august

                                 Kinoquizzen - Filmquiz


                                  søndag 26. august

                                  Book Club


                                  S